• Menú

  • Calendari

    Mai 2024
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Arxius

Contacte

Si vols contactar amb el col·lectiu només has d’enviar-nos un correu a l’adreça: lullal.contacte@gmail.com

I si estàs interessat en fer-nos aplegar cap escrit per a La Pell sols has d’enviar-lo en format Word al següent correu: lullal.pell@gmail.com

Anima’t!

7 Respostes

  1. Hola comp@nyes i companys, soc un jove de la ciutat de valència i encara que pertany a un altre col.lectiu independentista m’agradaria tindre correspondència i contacte amb vosaltres, degut a que dins del àmbit metropolità es força dificil trobar aquesta nova perspectiva revolucionaria i que dir a nivell del País Valenciá. Hem sembla molt interesant la vostra visió antiautoritaria, i es per aixó que m’agradaria contactar amb vosaltres per si treballeu tambe dins del àmbit de la urbà, ja que per desgracia som molt pocs la gent que tenim sensibilitat cap a la conciència de poble i alhora treballem per una transformació social. Una abraçada revolucionaria i fraternal.

    Es podeu adreçar-vos a mi pel correu , Salut i Independència!

    • Hola Turo, disculpa la tardança però estem un poc liats. Ens alegrem de trobar gent a València amb sesibilitats com la teua i amb ganes de mantindre contacte entre diferents col·lectius. De fet un dels nostres membres és de València, així que per qualsevol cosa, ja saps, pots contactar amb nosaltres via internet (lullal.contacte@gmail.com). I si prefereixes en persona pots enviar un correu a la mateixa adreça per fer una primera trobada amb el membre de València.

      Salut!

    • És una pena que un projecte interessant, aparentment haja fracassat.
      Si algú coneix alguna forma de reanimar-ho, dins les meues possibilitats fisicas, que no són moltes, perque soc un guelo, d’estaria disposat a col·laborar.
      És una pena, que el moviment anarquista estiga expressat molt majoritàriament en espanyol, la LA LLENGUA DE L’ESTAT.
      Si existeix vida per aquestes terres, escriu a
      monmanel1844@yahoo.es.

  2. Hola!!Sóc una xica d’Alzira. M’ha animat a escriure ací grácies a una persona que em va recomanar aquesta direcció per posar-me amb contacte amb algun col·lectiu llibertari de la zona. Està clar que en la capi hi ha col·lectius i movimentsprou importants,però per ací…M’agradaria conéixer gent més o menys d’aquest estil de vida per poder dur a terme certes activitats i projectes…i fer alguna cosa!!GràcieS!!

    • Hola Vidalliure, ens alegrem molt que t’hages interessat pel col·lectiu. És cert que a les ciutats grans hi ha més moviment àcrata que a les ciutats més menudes o pobles. Per eixa mateixa raó es va crear l’Ullal. Amb la intenció de facilitar el contacte amb totes les anarquistes del País Valencià, i crear xarxa més enllà de les típiques agrupacions de capital. Creiem que als pobles hi ha gent amb gran potencial que es veu pràcticament sola en les seues idees, i no estem precissament per a deixar-nos desperdigats pel món. Cal organitzar-nos.

      Si vols ficar-te en contacte amb el col·lectiu, ja saps que pots enviar un correu a: lullal.contacte@gmail.com, o participar al Fòrum de Debat.

      Salut!!!

  3. ei soc el paco, el de la senyera amb la A
    EL MES AVIAT Q PUGUI TRACTARE DE FER-HI CONTACTE EN VOSALTRES
    PER AQUEST 25 D’ABRIL ,M’AGRADARIA ANAR JUNTS EN VOSALTRES
    EL PAU I JO FEM UN POGRAMA A LA RADIO AÇI A GODELLA ELS DIJOUS DE 7-8 D LA TARDA Q HI ÉS A LA VOSTRA DISPOSICIÓ BE JA PARLE’M EL MES AVIAT Q EN SIGUI POSIBLESI VOLEU RES JA TENIU EL MEU CORREU
    SALUT , INDEPENDETIA I ANARKIA

  4. Hi ha vida en aquest castell?

    monmanel1844@yahoo.es

    De València.

Deixa un comentari